Gastronomisch weekend in de Ardennen
Het hele jaar door is de gastronomie koningin in het restaurant dat de jonge en begaafde Jean-Philippe Stine briljant voert.
In april begint het seizoen van de gastronomische weekeinden, dit paart de fijnheid van de gerechten aan de vingervlugheid van de gastheren van het hotel.
Spijskaarten worden
volgens de seizoenen aangepast.
Volgende weekeinden:
- zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013
- zaterdag 6 en zondag 7 april 2013
- zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013
De gastronomische maaltijden worden op zaterdagavond (vanaf 19u30) en op zondag (vanaf 13u) op gediend. U kiest de overnachtingen zoals u het wenst.
Prijs : 118 € per persoon (met één nacht, dranken
niet inbegrepen).
Menu lente 2013 :
Zaterdag Mise en bouche |
Zondag Lunch Velouté de légumes oubliés
|
Gastronomische «jachtweekeinde » worden ook georganiseerd vanaf oktober. Schrijft u zich in om de menu’s van het volgende seizoen te krijgen !